AMBI - Pizza Nuova
09/03/2009
než jsme nepraskli
900,- Kč

Snad kilo těstovin všech druhů a pát set gramů pizzy navrch
Tak nějak....prostě těstoviny dvacetkrát jinak, nějaká pizza a k tomu epesní "střik" z pomečančového freshe...de.i.ci.ous!

Vzhledem k článku o TOP50 nejlépe platících firem jsme řešili deformaci pracovního trhu, zaměstananec vs. podnikatel vs. firma
Ano, zaměstnanec jako darmožrout nebo osoba, která majiteli buduje firmu - mělo by odměnování zaměstnanců být vázáno na výsledky firmy - může nějakej uprděnej úředník svým rozhodnutím "od stolu" zlikvidovat fungující firmu nebo posuzovat, jak má podnikatel podnikat (aniž by měl jakoukoliv zkušenost s podnikáním)...a další filosofické debaty...

Špatná lokace, po většinu času jsme byli míjeni...přesto jsme se mega-přežrali..
PB je hnidopich. Ambi Pizza Nuova je prostě epesnost a nedám na ni dopustit. Jídlo skvělé, obsluha dělá co může a bez ohledu na lokalitu se tam vždycky skvěle najím. Bazalkové pesto for president!

Pamatuji si jen, jak jsme scházel ze schodů a bylo mi ...špatně....nemohli chodit ani mluvit....loučili se se slovy, že už nikdy více ;-)
Miluju to tu a můžu tam kdykoliv. Ač mám pocit, že po této návštěvě jsem byl tak přezranej, že jsem se tam už vrátit nechtěl. Ale brzo mně to přešlo...a tohle je jeden z mála podniků, který ode mne má pět hvězd - guaranteed!