Hanabi Hibachi House
25/03/2009
1:30
923,-Kč + 77,-Kč

Wakame soup, Hibachi chicken, hot sake, fanta

Wakame soup
polévka z mořských řas

Yaki Geotza
Smažené vepřové taštičky s hanabi omáčkou
Hibagi Bulgogi
Tenké plátky hovězího libového masa, marinovaného v sladké sojové omáčce, připravované na teppan grilu se zeleninou a podávané s čerstvým salátem

Asahi beer
Teplé saké

Japonské sojové koláčky, či co to bylo


god only knows ;-)
Zmlsanost a rozmazlenost zaměstnanců velkých firem, jejich nepoužitelnost v rámci firem malých, polemika, zdali jejich práce v korporaci dovede alespoň uhradit souhrn nákladů, které na ně měsíčně firmy vydávají a tak..

Prostředí ehmm...jak jsem prohlásil: snažili se, snažili, ale málo. Dýchala z toho levnost a neoriginalita. Co se jídla týče, .až pojedu do Japonska, musím si vytisknout mapu všech poboček McDonalds...páč na té jejich stravě bych asi za tři dny pošel. Díky bohu, že jsem neriskoval a dal si jistý kuře. H2, jeho sladká hromada ho*en a neužužlatelnej dezertík byl hardcore.

Polévka z řas byla taková neutrální, předkrm mi dost chutnal a hodně jsem se pobavil, když PB ho prakticky hůlkami nebyl schopen uchopit a přesunout do pusy (takže jsem to snědl celé já). Hlavní jídlo, ač vypadalo hnusně, bylo fakt VÝBORNÉ. Ještě teď se mi sbíhají sliny! Horké saké bylo logickou volbou, ale nechutnalo mi (jsem na sladká vína, když už) a dezert-koláčky byly prostě divný. Jak žvejkat něco, co se snad ani žvejkat nesluší. Jinak pivo Asahi se japonsky jen tvářilo. Na etiketě bylo napsáno "Made in Czech Republic".


Jsem hrdej, že jsem posunul hranice UZEA tam kam patří..a penetroval nepenetrované ;-)
Rádoby japonské pivo bylo "made in Czech republic", přijemná obsluha se nechtěla nechat fotit, ale za tu srandu - hlavně neuvěřitelně bizarní dezert - to stálo..a proto tři hvězdy (jinak jídlo by bylo tak na jednu).
Já jsem byl nadšenej a PB udělal dobrou práci ve volbě místa. Byl to fakt zážitkový oběd. Servírka s námi přiměřeně laškovala, ale fotit se nechtěla. Je fajn pozorovat kuchaře-japonce při práci a jídlo mi fakt hrozně moc chutnalo...teda polévku a dezert nemyslím, ten zbytek ano. Sem bych šel kdykoliv znovu.

"Japonské" pivo
Náš kuchař
Předrkm, salát a polévka
PB
H2 - Hromada Ho*en ;-) - njn, vypadá to tak, ale chuťově to bylo magnificentní!! five stars!
Hot saké
Dezert pro H2
H2 při pojídání dezertu