El-Gaucho steak restaurant
14/04/2009
1:30hod
890,-Kč + 50,-Kč

Lunch menu za 390,- Kč
Sopa del Día - polévka dle denní nabídky
Hamburger s hranolkama
Zmrzlina
Sprite

Sopa del Día - polévka dle denní nabídky
Hamburger s hranolkama
Zmrzlina
Cola s citronem

Novej foťák H2jky, megapixel, grafickej návrh webu konkurence. A hlavně - černoch v Bille!
Mé objevování ameriky s digitální zrcadlovkou a černoch v Bille na Nám. republiky. Nemáme nic proti černochům, jen...zajděte si tam a uvidíte, že "vždycky" tam v sekci vína a nápojů postává afroameričan. Semtam odnese volný košik k pokladně, semtam prohodí pár slov s pokladníma, ale většinu času tam jen stak postává (byl jsem v Africe, takže vím, že to jim jde nejlíp). Přijde nám to bizarní...a nechápem to. Ale baví nás to ;)

Jako příslib "zeleninové" polévky se rozplynul ve chvíli, kdy přinesli tu hnědou (aka houbovou) polévku. Hranolky byly fajn, nejsem fandou originálních hamburgerů, takže to nemůžu ocenit. Zmzrlina chutnala hodně levně.
Polévka vypadala mizerně, ale chutnala mi. Hambáč nebyl zlej, ale prostě všechno takový nanicovatý. Zmrzlinu moc nejím, takže jsem vůči její kvalitě i chuti zcela bez názoru.

Epesní lokace podniku, rádoby epesní výzdoba, holt trošku zašlá, záchody v podniku nejsou a musí se projít do vedlejšího hotelu.
Kdysi tam byl Planet Holywood a to bylo mnohem lepší pojezení.
Ano, prostě dobré místo, anglicky mluvící personál, ceny odpovídající místu ale tak nějak nic převratného, nic co by vyvolalo emoce natož zážitek. Nemám důvod sem chodit znovu.

Chleba (podivný, ne?)
Polévka (chutnala lépe, než vypadala...a taky by měli poučit obsluhu, že téhle polévce se má říkat "mushroom soup" a ne "vegetable soup".
Hamburger a hranolky
Zmrzka grátis.
Lžička vs. mini-lžička (hádejte, kdo dostal tu trpasličí aka midget-sized-spoon? ;)
Cestou na toaletu / jo, tohle bylo z celé návštěvy asi nejepesnejší...a taky zrcadla ve zlatých obrazových rámech.