Hard Rock Cafe Prague
06/05/2009
1:45hod
1212,-Kč + 78,-Kč
Zážitky, zážitky, zááážitky :-)

Twisted Mac, Chicken & Cheese
A grilled chicken breast tops off twisted Cavatappi pasta tossed in a lightly spiced 3-cheese sauce, with garlic, roasted red peppers and Romano parsley bread crumbs. Served with a side of garlic toast.

 

California Chicken Club Sandwich
Grilled chicken, crisp seasoned bacon, fresh avocado slices, tomato, lemon mayo and lettuce on toasted bread. Served with seasoned fries.

Jablečný džus

Twisted Mac, Chicken & Cheese
A grilled chicken breast tops off twisted Cavatappi pasta tossed in a lightly spiced 3-cheese sauce, with garlic, roasted red peppers and Romano parsley bread crumbs.
Served with a side of garlic toast.

 

HiCkory smoked bar-b-Que CHiCkeN
Our famous Southern-style half-chicken, rubbed, grilled, and basted with our authentic Hickory Bar-B-Que sauce. Served with seasoned fries, ranch beans and fresh coleslaw.

Pepsi Cola, feat. led a citron@ free refill ;-)


Hardrock café brand, lokace a zážitky. H2 vzpomněl na to, jak chtěl být on tím, kdo v Praze otevře pobočku HRC
Nákup nejdražší mikiny v mém životě (samozrejmě HRC) se Zsoltim v pobočce na Niagara Falls, historie domu u Rotta, storka o Skrblíkovi, který zde pracoval ve firme Albertina a jednou ho zamkli a vyprostili až hasiči oknem atp.

Konečně první restaurace s opravdu americkým přístupem. K pití zásadně led, k "soft drinks" zásadně refill zdarma, epesně velké porce!

Gigantické prostory v rámci podniku, čtyři rozsáhlá nádzemní patra. Dle webu největší HRC v Evropě.

Místo skvělý, jídlo skvělý, obsluha sympatická, vtipná a ukecaná (o PBho prohrané sázce vědělo všech X čísníků v okolí) a u mne se probojovalo dnešní uzeo a HRC Praha na špičku certifikovaného UZEO žebříčku...hned za Ambi Pizza Nuova....kde je to prostě o řád méně epesní. Nic naplat.

První opravdu epesně zážitkový oběd! Od přiměřeně pokérovaný servírky, která se mnou uzavřela při objednávce sázku (kterou jsem bohužel prohrál), přes přístup personálu, až po hosty, kdy skupina vyjuchaných Italek měla potřebu se s náma fotit ;-)
Patja se holedbal (a já introvert mu přizvukoval), že objednané chody (dva) dojí až do poslední hranolky. Servírka neskrývala pochybnosti, tak se vsadili (o pití). Porce byly mazaně dimenzované a ingrediencemi namíchané tak, abychom prohráli (něco jako výherní automaty...), takže pití šlo za námi, ale měli jsme na účtu alespoň smajlíka (jen jsme ho tam bohužel nechali). O italkách, co fotily co se pohlo (číšníka, servírku, nás, sebe, sebe a zas sebe) není co dodat, jinak stůl, který jsme okupovali byl dle našeho názoru na špici VIP míst v celém podniku. A mají výtah, který má ve dvou ze čtyř stěn dveře. Magnifique. Epesnost ve své pravé formě.

H-R-C Prague!
Náš smajlík s kérkou na lýtku ;-)
Výhled od stolu směrem k baru (kde proběhla krátká exhibice s prázdnou láhví od Aquily)
Výhled od stolu směrem na dvojitou kytaru
"Předkrm"
Hlavní chod
Hlavní chod
Hlavní chod (feat. mega kuchyňskej nůž, co jsem k tomu dostal...záměrně (ač jsem to považoval za omyl kuchaře..nebyl)
Pan Y, jeho plný žaludek a samice pro dnešní večer ;-)
Plno-věcí-chtivé Italky (ty tři vlevo jedou "brutálně" po H2, tři pod ním už jsou u-spokojené)
V tuto chvíli PB zoufalostí prosyceným hlasem pravil "Ty vole, Honzo, já to NEDÁM". Pobavilo mne to. Hecoval jsem ho, ale fakt nedal. A já to solidárně taky nedal..
A dostal na zbytky tento zcela neepesni a nebrandovy futralek jak od cinana na rohu. (snad jedina vada na krase, ale uz ted je odpusteno)
Kytara z druhého patra
Kytara z třetího patra
A ten dvojstolek je místo kde jsme téměř dvě hodiny zážitkovali!