Hovězí svíčková na smetaně
houskový knedlík, brusinky
Zmrzlinový pohár Imperial
Jablečný džus
Kulajda
se ztraceným vejcem
Confit z kachny
červené zelí, bramborový knedlík, cibulka
Cola s citronem (samozřejmě)
Tak pokud si tohle mr. Pohlreich někdy přečte, tak nadšenej asi nebude. Ale já taky nadšenej nebyl!
Takže, kdo viděl někdy Ano, šéfe! ví, že Pohlreich si servítky nebere, já si je brát nebudu ..a jdu na to!
1/ přeplněnej podnik - chápu, že je zapotřebí vydělávat, ale bylo by fajn si uvědomit, jestli chci mít "závodku" pro lidi co jezdí na kongresy a potřebují se někde najíst, nebo se bude myslet na hosty. Dnes evidetně na víc jak půlku fungovali jako vývařovna pro SAPkongresáky.
2/ neskutečnej hluk - a když to řeknu já, napůl nahluchlej, je to už hardcore. Neskutečná úleva, když člověk vyjde ven a kolem něj stará, projíždějící tramvaj zní opravdu tiše ;-)
3/ nekrytý půltík s dortama hned u dveří - are you kidding me, mr. Pohlreich? - jsem v restauraci nebo v nějakém výzkumném "prasečáku" (to je narážka na prasečí chřipku) a zkoumáte na zbytcích, které se neprodají, lidské exkrementy?
4/ posadit lidi co jdou na oběd ke kulatému stolu považuji za absolutní nehoráznost. Nestudoval jsem zvyky, ale mám za to, že kulatý stůl je na kávu a dortík, ale ne na oběd ve dvou. I když chápu, že se prezentují jako café ;-)
5/ počet jídel na jídeláku je přesně ve stylu Mr. Pohlreicha. OK, nemám na to shodný názor, že čím méně, tím lépe, ale když málo, tak nečekám na hotovku přes půlhodiny.
6/ Ty pomalovaný talíře..kdybych chtěl bejt šťoura, najdu si ten jeho monolog jak vysvětloval, že host si zaslouží bílý talíř.. ;-)
7/ K jídlu - svíčková - nejsem odborník, ale řekl bych "nemasná-neslaná" a takovou já nerad. Knedlík zato vypadal i chutnal epesně!
8/ Dezert - zmzrlinový pohár - proč kurnik vždy žiju v domění, že když někdo nabízí ovocnou zmrzlinu s lesními plody, tak to jasně napíše do lístku, aby člověk nebyl zklamán, že nedostane např. čokoládovou kombinaci? Takže jak je asi již jasno, tak jsem "vyfasoval" jahodovou s lesními plody a to já nerad.
V Imperialu jsem byl několikrát a vůbec nechápu co tam lidi táhne.
Byli jste v nádražní restauraci v Tatranské Lomnici? Ano? Tak Imperial je něco podobného. Plno lidí, furt kolem vás někdo prochází, ohromnej hluk, trošku dražší a špinavé talíře svážejí na vozíku! OMG!
A bomba na závěr. Chcete zažít teleportaci? Skočte na záchod. Z Tatranské Lomnice se člověk najednou ocitne téměr v Bellagiu v Las Vegas ;-) Ty kohoutky jsou epesní! A právě za ně dávám jen tu jednu hvěždičku. A mít nálepku, na dveře nalepím Ne, šéfe! ;-)